Head-interpreter of disinformation documents . Spa mullah has obtained from the Palaverel Universe, and the publisher of these documents in various media. . Contempoorary arts galaxy featuring the Middle Peastern creators living both in the region & Diaspora .

SPAMULLAH : HEROiN-i CEDiD ORDUSU_26.07.2010

Spamullah, Ottomanlı Haber Ajansı’ndan Üstün Gençsivil’in Suleymaniye’den vereceği haberin belgesini ele geçirdi:

“Hatırlayacağınız gibi, Özel Sınır Birliği’nin yeni adını bulmak için düzenlenen kampanya, dün akşam “Taze-Ottoman’dan Görünüm” programında sona ermiş ve Heroin-i Cedid Ordusu adının, Çelik Blek Water ve Kudo’s Taze-Ottoman Güç Birliği alternatiflerinden daha çok oy aldığı, canlı yayında, Süleymaniye yeminli kadısı tarafından açıklanmıştı. Taze-Ottoman coğrafyasında eli telefon tutan tüm halkımızın canı gönülden katıldığı “Adını Yaz , 2010’a Gönder, Çözümün Bir Parçası da Sen Ol” kampanyası, demokrasi ve açılımın yeni bir zaferi olarak alkışlanırken, devam etmiş ve kampanyaya katılmayarak bu zafere gölge düşürmek isteyip de tüfekle işaretlenenlerin göz altına alınmasına sabahın erken saatlerinde başlanmıştı.

“Bugün de gündeme yeni adıyla Heroin’i Cedid Ordusu’na dair haberler damgasını vurdu. Öncelikle, Ordu’nun sadece istihdam yaratmakla kalmayıp, ülkenin çok önemli bir itraç malı haline geleceği, en yetkili ağızlardan, göz yaşları içinde tekrarlanırken, Ordu’ya talep yaratmak için, gereken ulusal ve uluslararası pazarlama faaliyetlerinden kaçınılmayacağının altı çizildi. Yapılan açıklamalara göre, Heroin-i Cedid Ordusu, dünya standartlarında eğitilecek, demokratik nosyonları benimseyecek, en son model teçhizatla donatılacak. Ayrıca, Ordu için, Çalıp-Rigzos Holding ortaklığının, Hoşgörü marka sınır denetim elektronikleri ve Diyalog marka insani istihbarat araçları sağlaması düşünülüyor. Bizzat Zoros tarafından hazırlanan fizibilite raporu sonuçlarına göre, gereken finansman sağlandığında, Ordu’ya personel üretiminin embriyodan, laboratuvar ortamında ve helal koşullarda yapılması bekleniyor. O güne kadar da, doğurulan her üç çocuktan birisinin bu Ordu’ya katılması durumunda, Ordu’nun optimal maliyetle maksimum güvenlik hizmetini zaten sunabileceği belirtiliyor.

“Ordu’nun isim babalarından Mümtaz Döne de bugün bir basın toplantısı düzenledi ve Ordu’nun finansman sorununun İran-Kontra Modeli ile çözülebileceğini ifade etti. Döne’ye göre, İran’a yasadışı silah satışı yoluyla Nikaragua’daki Kontra gerillalarına finansman sağlanması, bunun için Latin Amerika’dan gelen kokain ve otun A.B.D.’deki satışına kol kanat gerilmesi hadisesinin kilit isimlerinden eski subay Noliver Oorth’un resmen davet edilmesi, kendisine Paşa rütbesi verilerek, Heroin-i Cedid Ordusu’nun, Özel Harekat’ın doksanlı yıllarındaki Efsane Komutanı ile birlikte eş-teknik direktörlüğe getirilmesi de söz konusu olabilir.

“İran-Kontra Modeli’nin narkotik gelirlerinin hakça paylaşımını gerçekleştirmek gibi çok önemli bir amaca hizmet edeceği de gündemde yer alan satır başlarından bir diğeri. Döne’nin ardından mikrofonu alan bir başka yetkili, böylelikle, Asayiş, İstihbarat ve bölgedeki gerilla arasında bir paylaşım kavgasına da gerek kalmayacağı, gelirler tek elden toplandığı için, üretim ve satışta optimal düzeylerin yakalanabileceğini, Efsane Komutan’ın Özel Harekat ve Afganistan tecrübelerinden bu noktada da yararlanılabileceğini söyledi. İlerleyen günlerde, Ordu’nun eğitim merkezine, “Şahsin Tahinkaya Tesisleri” adı verilerek, geçmişin büyük isminin onurlandırılması bekleniyor.

“Yeni Ordu’ya personel alımı için, “Sen Heroin-i Cedid’sin. Büyük Düşün” sloganının kullanılmasının özendirici bulunduğu da bugün gelen bilgiler arasında. Adayların isterlerse bir süper kahraman kostümü ile çekilmiş bir boy, bir de portre fotoğrafı ile başvurabilecekleri, süper kahraman kostümlerine ülke ve dönem sınırlaması getirilmediği ve sınava dair ayrıntılı şartnamenin ilerleyen günlerde açıklanacağı söylendi. Ayrıca, Avrupa Birliği’ne uyum çerçevesinde, Ordu mensuplarına sarı saç-bıyık ve mavi göz zorunluluğu getirilmesi bekleniyor. Sarı boya ve mavi lensin hangi tonlarının dinen caiz bulunduğu ise, daha sonra, bir talimatname ile belirlenecek. Heroin-i Cedid Ordusu’nun post-Ottoman taze-robcop temalı üniformalarını kimin tasarlayacağı konusunda ise, İsmail Takakçe’nin adı sıklıkla duyuluyor.

“Heroin-i Cedid Ordusu’nun Mardin’in 2012 yılında Avrupa Kültür Başkenti seçilmesi vesilesiyle açılacak olan Paralel Evren Köprüsü’nde iki evrenin de, kaçak mal-insan girişi açısından güvenliğini üstlenmesi, ulusal ve uluslararası kamuoyuna yönelik ilk resmi tanıtımının da bu açılışta yapılması planlanıyor. Mardin 2012 Ajansı ise, paralel evrenden, Ordu’ya katılmak üzere gelenler için F-tipi entegrasyon programı düzenleyecek, ayrıca, bölgede kullanılacak karadelik el bombası ve neo-OHAL elektronik duvarının stenciller ile süslenmesi için bir yarışma açacak.”

Spamullah

http://wp.me/pPB7v-6C

http://www.divshare.com/image/12160826-1f4

Red Dergisi Ağustos 2010

http://www.vimeo.com/14695770

 

Comments are closed.